CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Alfa 28 El-kørestol Blå

26.800,-

Delbetaling
716 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 716 kr. Samlede kreditomk. 7.532 kr. Samlet tilbagebetaling 34.332 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,48%. Der er fortrydelsesret.

Gratis levering i hele Danmark

Gratis fremvisning i hele Danmark

3 års garantiordning på Alfa 28 El-kørestol

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Se video vejledning herunder

Beskrivelse

•  Forhjulstrukket
•  Joystickstyret el kørestol
•  Høj kvalitet
•  Stor driftssikkerhed
•  Meget præcis styring
•  Joystick kan placeres både i højre og venstre side
•  Mulighed for tilpasning af følsomhed i Joystick
•  2 motorer
•  Lille drejeradius
•  Velegnet til kørsel både inde- og udendørs
•  God affjedring
•  Horn
•  Batteriindikator
•  Fodstøtte med indstillingsmuligheder
•  Justerbart sæde

Ved køb af Alfa 28 El-kørestol er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam. Alfa 28 El kørestol, leveres den gratis på en valgfri adresse. Når vores servicemedarbejdere kører ud til dig, er det altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et eldrevet køretøj fungerer.

Alfa 26 er en stor elektrisk kørestol, som er velegnet til brug både indendørs og udendørs, og den er specielt designet til personer med handicap. Den er udstyret med et komfortabelt kaptajnsæde med nakkestøtte og justerbare armlæn, og hastigheden kan justeres op til 6 km/t. Kørestolen er yderst manøvredygtig på grund af dens lave venderadius.

Betjeningen af Alfa 26 er meget nem takket være joysticket, som kan placeres på enten højre eller venstre side afhængigt af brugerens behov. Kørestolen er baghjulstrukken og har store lufthjul, hvilket giver en behagelig køreoplevelse.

Alfa 26 har også en god affjedring og justerbare fodstøtter. Sædet og armlænene kan justeres for at øge komforten. Joysticket kan nemt betjenes med en finger. Kørestolen leveres med en oplader og kan fås i grå og rød farve.

HMI-nr.: 42088

Mellemstor handicap el kørestol Alfa 26

   Alfa 28 El Kørestol er CE-mærket

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

Denne mellemstor handicap el kørestol Alfa 26 er super nem at håndtere. Den er udstyret med joystik, som kan placeres i enten højre eller venstre side, alt efter brugerens behov. Den  har en meget lille venderadius, som gør den meget anvendelig til kørsel inde, men naturligvis også ude. Den har store lufthjul, der giver stor kørekomfort, ligesom den er baghjulstrukken og har en meget præcis styring. Rækkevidden er op til 40 km på en opladning.

Mellemstor handicap el kørestol Alfa 26 har en fodstøtter som kan indstilles og sædet og armlæn er justerbart.

El kørestol Alfa 26 regler og gode råd

Når du bevæger dig rundt i trafikken på en el-kørestol, er det vigtigt at kende reglerne for de forskellige hastigheder. Hvis du kører med en hastighed på op til 6 km/t, betragtes du som en fodgænger og skal køre på fortovet. Du behøver ikke at have lys på i lygtetændingstiden, da du stadig betragtes som en fodgænger.

Hvis du kører med en hastighed mellem 6-15 km/t, betragtes du som en cyklist og skal køre på cykelstien, hvis der er en tilgængelig. Du skal også have lys på i lygtetændingstiden for at sikre, at du er synlig for andre trafikanter.

Det er vigtigt at være forsigtig, når du kører over en kantsten, da du nemt kan vælte på en el-kørestol. Derfor er det en god idé at lære at håndtere den mellemstor handicap el kørestol Alfa 26 ordentligt og følge alle sikkerhedsinstruktioner.

Du skal også være sikker på, at du er i stand til at køre den forsvarligt både fysisk og mentalt. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din evne til at køre sikkert, skal du tale med din læge. Derudover er det vigtigt at sikre, at der er et godt sted at parkere og oplade din kørestol.

Det er en god idé at få forhandleren til at forklare, hvordan alt virker på Mellemstor handicap el kørestol Alfa 26, og tage en eller flere prøveture, inden du kører ud i trafikken. På den måde kan du være sikker på, at du har den nødvendige viden og færdigheder til at køre sikkert og trygt på din el-kørestol.

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Specifikationer for Alfa 28 HS2800 El-kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed6,5 km/tSæde bredde49 cm
Rækkevidde Op til 30 kmSæde dydbe41 cm
Vendediameter 56,9 cmSædehøjde fra fodstøtte41 cm
Frihøjde6,3 cmRyglæn højde47,5 cm
Motor650WLængde105,4 cm
ComputerDynamic Rhino 160Bredde 64,3 cm
Batteri33AH x 2 stk.Batteri25 kg
Lader24V / 5ATotal 83 kg
Max. hældningMax. personvægt135 kg
Forhjul13 cm
Baghjul26 cm
BremserMotorbremse og elbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.