,

Alfa 28 El-kørestol Blå

26.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

CE logo1 – Model Alfa 28 El kørestol er CE-mærket

•  Forhjulstrukket
•  Joystickstyret el kørestol
•  Høj kvalitet
•  Stor driftssikkerhed
•  Meget præcis styring
•  Joystick kan placeres både i højre og venstre side
•  Mulighed for tilpasning af følsomhed i Joystick
•  2 motorer
•  Lille drejeradius
•  Velegnet til kørsel både inde- og udendørs
•  God affjedring
•  Horn
•  Batteriindikator
•  Fodstøtte med indstillingsmuligheder
•  Justerbart sæde

Se også Alfa 28 kørestol i blå farve klik her.

Ved køb af Alfa 28 El-kørestol er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam.

 

Delbetaling
724 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 724 kr. Samlede kreditomk. 7.944 kr. Samlet tilbagebetaling 34.744 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,21%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Mellemstor handicap el kørestol Alfa 28

Alfa 28 mellemstor handicap el kørestol har en fodstøtter som kan indstilles og sædet og armlæn er justerbart. Den har store lufthjul, der giver stor kørekomfort, ligesom den er baghjulstrukken og har en meget præcis styring. Rækkevidden er op til 40 km på en opladning. Denne mellemstor handicap el kørestol Alfa 28 er super nem at håndtere. Den er udstyret med joystik, som kan placeres i enten højre eller venstre side, alt efter brugerens behov. Den  har en meget lille venderadius, som gør den meget anvendelig til kørsel inde, men naturligvis også ude.

CE logo1   – Model Alfa 28 er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

 

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

 

El kørestol Alfa 28 regler og gode råd

Når du bevæger dig rundt i trafikken på en el-kørestol, er det vigtigt at kende reglerne for de forskellige hastigheder. Hvis du kører med en hastighed på op til 6 km/t, betragtes du som en fodgænger og skal køre på fortovet. Du behøver ikke at have lys på i lygtetændingstiden, da du stadig betragtes som en fodgænger.

Hvis du kører med en hastighed mellem 6-15 km/t, betragtes du som en cyklist og skal køre på cykelstien, hvis der er en tilgængelig. Du skal også have lys på i lygtetændingstiden for at sikre, at du er synlig for andre trafikanter.

Det er vigtigt at være forsigtig, når du kører over en kantsten, da du nemt kan vælte på en el-kørestol. Derfor er det en god idé at lære at håndtere den mellemstor handicap el kørestol Alfa 28 ordentligt og følge alle sikkerhedsinstruktioner.

Du skal også være sikker på, at du er i stand til at køre den forsvarligt både fysisk og mentalt. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din evne til at køre sikkert, skal du tale med din læge. Derudover er det vigtigt at sikre, at der er et godt sted at parkere og oplade din kørestol.

Det er en god idé at få forhandleren til at forklare, hvordan alt virker på Mellemstor handicap el kørestol Alfa 28, og tage en eller flere prøveture, inden du kører ud i trafikken. På den måde kan du være sikker på, at du har den nødvendige viden og færdigheder til at køre sikkert og trygt på din el-kørestol.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af  en Alfa 28 El kørestol hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Alfa 28 El kørestol:

 

Specifikationer for Alfa 28 El kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed6,5 km/tSæde bredde49 cm
Rækkevidde Op til 30 kmSæde dydbe41 cm
Vendediameter 56,9 cmSædehøjde fra fodstøtte41 cm
Frihøjde6,3 cmRyglæn højde47,5 cm
Motor650WLængde105,4 cm
ComputerDynamic Rhino 160Bredde 64,3 cm
Batteri33AH x 2 stk.Batteri25 kg
Lader24V / 5ATotal 83 kg
Max. hældningMax. personvægt135 kg
Forhjul13 cm
Baghjul26 cm
BremserMotorbremse og elbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større El kørestol. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alfa 28 El-kørestol Blå”
Indkøbskurv
Scroll to Top