Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

,

Alfa 28 El-kørestol Rød

26.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

CE logo1 – Model Alfa 28 El kørestol er CE-mærket

•  Forhjulstrukket
•  Joystickstyret el kørestol
•  Høj kvalitet
•  Stor driftssikkerhed
•  Meget præcis styring
•  Joystick kan placeres både i højre og venstre side
•  Mulighed for tilpasning af følsomhed i Joystick
•  2 motorer
•  Lille drejeradius
•  Velegnet til kørsel både inde- og udendørs
•  God affjedring
•  Horn
•  Batteriindikator
•  Fodstøtte med indstillingsmuligheder
•  Justerbart sæde

 

Se også Alfa 28 kørestol i blå farve klik her.

 

Ved køb af Alfa 28 El-kørestol er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam.

 

Delbetaling
724 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 724 kr. Samlede kreditomk. 7.944 kr. Samlet tilbagebetaling 34.744 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,21%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Middelstor handicap el kørestol Alfa 28

Alfa 28 middelstor handicap el-kørestol har yderligere tilpasningsmuligheder, herunder justerbare fodstøtter, et sæde og armlæn, der kan justeres for optimal komfort og brugervenlighed. Denne kørestol er designet til at imødekomme individuelle behov og sikre, at brugeren har en behagelig og praktisk mobilitetsløsning.

 

CE logo1   – Model Alfa 28 er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

 

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

 

El kørestol Alfa 28 regler og gode råd

Alfa 28, den middelstor el-kørestol, er utrolig brugervenlig og tilpasses individuelle behov. Den er udstyret med et joystick, der kan placeres enten på højre eller venstre side efter brugerens præference. Med sin lille venderadius er den ideel til indendørs kørsel og klarer sig naturligvis også godt udendørs. De store lufthjul sikrer en behagelig køreoplevelse, og som baghjulstrukket model har den en præcis styring. Kørestolens batteri giver en imponerende rækkevidde på op til 40 km på en enkelt opladning.

Når du bevæger dig rundt i trafikken på en el-kørestol, er det afgørende at forstå reglerne for de forskellige hastigheder og overholde dem for sikkerheden og lovlig kørsel. Hvis du kører med en hastighed på op til 6 km/t, anses du som en fodgænger og bør køre på fortovet. Du behøver ikke at have lys tændt i lygtetændingstiden, da du stadig betragtes som en fodgænger.

Hvis din kørestol kører med en hastighed mellem 6-15 km/t, anses du som en cyklist og skal benytte cykelstien, hvis en sådan er tilgængelig. Du skal også sørge for, at din kørestol har lys tændt i lygtetændingstiden for at sikre, at du er synlig for andre trafikanter. Det er også nødvendigt at sikre, at du er i stand til at køre kørestolen sikkert både fysisk og mentalt. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din evne til at køre sikkert, skal du konsultere din læge. Desuden er det vigtigt at finde passende parkerings- og opladningsmuligheder for din kørestol.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af  en Alfa 28 El kørestol hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Alfa 28 El kørestol:

 

Specifikationer for Alfa 28 El kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed6,5 km/tSæde bredde49 cm
Rækkevidde Op til 30 kmSæde dydbe41 cm
Vendediameter 56,9 cmSædehøjde fra fodstøtte41 cm
Frihøjde6,3 cmRyglæn højde47,5 cm
Motor650WLængde105,4 cm
ComputerDynamic Rhino 160Bredde 64,3 cm
Batteri33AH x 2 stk.Batteri25 kg
Lader24V / 5ATotal 83 kg
Max. hældningMax. personvægt135 kg
Forhjul13 cm
Baghjul26 cm
BremserMotorbremse og elbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større El kørestol. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alfa 28 El-kørestol Rød”
Indkøbskurv
Scroll to Top