Ventetid på tidskud til El-scooter

Ventetid på tilskud til El-scooter er eksploderet

Ventetid på tilskud til El-scooter er op til et år eller halvandet i de kommuner, hvor det er værst, at få afgørelse på, om man kan få tilskud til sin elscooter. Derfor er der flere, der investerer selv, men så mister man muligheden for tilskud. Hos Pegasus Elscooter har vi derfor gjort det muligt at leje scooteren, mens man venter på kommunen.

Køb ikke en elscooter i ventetiden, men lej i stedet

I en tid præget af stigende ventetid på tilskud til El-scooter, står mange borgere over for udfordringer i deres søgen efter øget mobilitet og selvstændighed. Det kan tage op til et år eller endda halvandet år i de hårdest ramte kommuner at få afgørelse på en ansøgning om tilskud til en elscooter. Denne ventetid, der kun synes at vokse, har tvunget flere til at overveje at investere selv i en elscooter. Dog med den uheldige konsekvens af at miste muligheden for tilskud.

Det en udfordring på trods af manglende officiel statistik over ventetiden på afgørelser om tilskud til elscootere og andre hjælpemidler. Hos Pegasus Elscooter, der dagligt arbejder med disse spørgsmål, oplever vi den frustration og bekymring, som vores kunder oplever over den lange ventetid.

Pegasus Elscooter en løsning

For at imødekomme denne udfordring tilbyder Pegasus Elscooter en løsning. Muligheden for at leje en elscooter i ventetiden, uden at det påvirker afgørelsen fra kommunen. Dette giver borgere mulighed for at opretholde deres mobilitet og selvstændighed, mens de venter på den nødvendige afgørelse fra kommunen. Denne fleksible løsning giver kunderne mulighed for at navigere gennem ventetiden. Det er en mere problemfri måde at sikre, at man stadig kan få adgang til de nødvendige hjælpemidler uden at skulle vente unødigt længe. Du kan læse alt om tilskud til en El scooter på vores side om kommunetilskud. Når du er klar til at ansøge om tilskud kan du starte din ansøgning her.

Vi har godt samarbejde med mange af landets kommuner, men ventetiden er simpelthen alt for lang i mange tilfælde. Behovet hos borgeren er jo typisk akut. Søger man tilskud hos kommunen til en elscooter, skal man virkelig være opmærksom på, at man ikke kan få det, hvis man allerede har været ude at investere i en selv. Det fungerer altså ikke bagudrettet. Derfor har vi gjort det muligt at leje en elscooter i mellemtiden. Det har nemlig ingen indflydelse på kommunens afgørelse, siger direktør i Pegasus Elscooter, Peter Blom.

1 kommentar til “Ventetid på tilskud er eksploderet”

Skriv en kommentar

Indkøbskurv
Scroll to Top