Stor opbevaringsboks

1.195 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Boks til montering bag sædet på el scootere.
Velegnet til varer.
Kan aflåses og er vandtæt.
Kan rumme ca. 30 liter.
D45 x H31 x B60 cm

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

30L opbevaringsboks til el scooter

Stor 30L opbevaringsboks fra Pegasus-elscooter er en pålidelig og holdbar opbevaringsløsning til el-scootere, der giver ekstra plads til opbevaring på bagsiden af din El scooter. Med sin store kapacitet kan boksen rumme de fleste genstande, som en el-scooter eller kabinescooter bruger har brug for. Den har et smart design og er fremstillet af slidstærkt plastmateriale, hvilket sikrer holdbarhed året rundt under alle vejrforhold. Pegasus el-scooter er importør af den bedste kvalitet ekstra tilbehør til el-scootere på marked, dette fra  CTM og Merits.

 

Stor opbevaringsboks øger sikkerhed i trafikken

En vigtig funktion ved denne 30L opbevaringsboks til el scooter er den store røde refleks. Den forbedrer synligheden i trafikken og øger sikkerheden. Stor opbevaringsboks er også udstyret med et velkendt låsesystem. Med boksen følger to nøgler, og monteringsbeslagene er også inkluderet. Hos Pegasus-elscooter kan du få hjælp til service og reparation, da vi har landsdækkende serviceteams, der kan komme til din bopæl og udføre nødvendig reparation eller montering af ekstraudstyr.

For at beskytte dine ejendele og boksen mod tyveri kan den store bagageboks fastgøres til scooterens bagagebeslag. Vær dog opmærksom på, at bagagebeslaget ikke er inkluderet og skal købes separat, medmindre det allerede er monteret på din el-scooter.

Hvis du ønsker ekstra opbevaringsplads på bagsiden af din scooter, er 30L opbevaringsboks til el scooter det perfekte valg. Den leverer fremragende kvalitet og gør det nemt for dig at transportere tasker eller forskellige varer på din el-scooter, samtidig med at de holdes uden for tyvenes rækkevidde.

Du kan montere den store bagageboks på scooterens bagagebeslag. Herefter får du stor ekstra bagageplads på dit el-køretøj. Husk at købe et bagagebeslag, hvis din scooter ikke allerede har et monteret.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 27 27 18, så finder vi en løsning til montering af din bagageboks på din el-scooter eller kabinescooter.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor opbevaringsboks”
Indkøbskurv
Scroll to Top