Lille kurv

650 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Kurven måler: D31 x H24 x B38 cm. Praktisk lille kurv til el scooter, som skal monteres bag på el-scooter. Kurvens firkantrør skal stikkes ind i det firkantrør, der stikker ud under el scooterens sæde. Herefter fastspændes med en fingerskrue, som formentlig allerede sidder på din el scooter. Mangler skruen, da bed om, at få en medsendt. Såfremt der stikker to firkantrør frem under dit sæde, skal du også bestille et s-beslag, såfremt du vil have din kurv til at side centreret bag sædet.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Praktisk lille kurv til el scooter

Praktisk lille kurv til el scooter, som skal monteres bag på el-scooter. Den øger bekvemmeligheden og funktionaliteten af dit El køretøj. Med ekstra opbevaringsplads og nem adgang til dine ting kan du nemt transportere dagligvarer, tasker og andre genstande, mens du kører rundt i byen.

En lille kurv monteret bag på el-scooteren eller kabinescooteren giver dig ekstra opbevaringsplads til at bære dagligvarer, tasker, små indkøb og andre genstande. Dette er særligt nyttigt, når du foretager hurtige ærinder eller tager på shoppingture.

En praktisk lille kurv er normalt designet til at være solidt og sikkert fastgjort til bagsiden af el-scooteren eller kabinescooteren. Dette sikrer, at dine genstande forbliver sikkert på plads selv når du kører over ujævnt terræn eller udsættes for rystelser.

El-scootere og kabinescootere er blevet stadig mere populære som et effektivt og miljøvenligt transportmiddel. Disse køretøjer giver brugerne mulighed for at bevæge sig hurtigt og smidigt rundt i byen uden at bekymre sig om trafikpropper eller parkeringsproblemer. En af de mest nyttige tilbehør, der kan monteres på el-scootere, er en praktisk lille kurv. Den skal fastgøres bag på køretøjet. Denne kurv giver brugerne ekstra opbevaringsplads. Den giver også mulighed for at transportere små genstande med sig. Udover vores brede udvalg af tilbehør tilbyder vi også en række ekstraudstyr til din el-scooter, elkørestol eller kabinescooter. Vores mål er at give dig den bedst mulige køreoplevelse, og vi håber at kunne opfylde dine behov og ønsker med vores produkter. Er du i tvivl om du skal have et lille eller et stort overtræk til din el scooter, så ring til os på 70 27 27 18.

Se vejledning: Montering af kurv på CTM elscooter – 2 firekantrør under sædet

Se mere om praktisk lille kurv til El scootere i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen.

HMI-nr.: 71585

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille kurv”
Indkøbskurv
Scroll to Top