CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Lille kurv

650,-

Gratis levering i hele Danmark

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Beskrivelse

Montering af lille kurv på El scooter

Kurven måler: D31 x H24 x B38 cm

 

S beslag og montering af kurv på El scooter1

Praktisk lille kurv til el scooter

Praktisk lille kurv til el scooter, som skal monteres bag på el-scooter. Kurvens firkantrør skal stikkes ind i det firkantrør, der stikker ud under el scooterens sæde. Herefter fastspændes med en fingerskrue, som formentlig allerede sidder på din el scooter. Mangler skruen, da bed om, at få en medsendt. Såfremt der stikker to firkantrør frem under dit sæde, skal du også bestille et s-beslag, såfremt du vil have din kurv til at side centreret bag sædet.

En praktisk lille kurv til el-scootere eller kabinescootere øger bekvemmeligheden og funktionaliteten af dit El køretøj. Med ekstra opbevaringsplads og nem adgang til dine ting kan du nemt transportere dagligvarer, tasker og andre genstande, mens du kører rundt i byen.

En lille kurv monteret bag på el-scooteren eller kabinescooteren giver dig ekstra opbevaringsplads til at bære dagligvarer, tasker, små indkøb og andre genstande. Dette er særligt nyttigt, når du foretager hurtige ærinder eller tager på shoppingture.

En praktisk lille kurv er normalt designet til at være solidt og sikkert fastgjort til bagsiden af el-scooteren eller kabinescooteren. Dette sikrer, at dine genstande forbliver sikkert på plads, selv når du kører over ujævnt terræn eller udsættes for rystelser.

El-scootere og kabinescootere er blevet stadig mere populære som et effektivt og miljøvenligt transportmiddel. Disse køretøjer giver brugerne mulighed for at bevæge sig hurtigt og smidigt rundt i byen uden at bekymre sig om trafikpropper eller parkeringsproblemer. En af de mest nyttige tilbehør, der kan monteres på el-scootere, er en praktisk lille kurv. Den skal fastgøres bag på køretøjet. Denne kurv giver brugerne ekstra opbevaringsplads og mulighed for at transportere små genstande med sig.

Se vejledning: Montering af kurv på CTM elscooter – 2 firkantør under sædet

Se mere om praktisk lille kurv til El scootere i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen.

HMI-nr.: 71585

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.