Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

GPS tracker (Sporfinder)

(1 kundeanmeldelse)

1.699 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

•  Monteres på el-scooteren, så pårørende altid kan spore eller følge el-scooterens placering.
•  Op til 7 års batterilevetid.
•  Vandtæt og stødfast.
•  Unikt design – nem installation.
•  Gratis app og portal – Android | Apple
•  Vægt og størrelse: 126g – Ø25,3 mm x 203 mm

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

GPS tracker til el scooter

GPS Tracker til el scooter er en fantastisk løsning. Den giver ekstra sikkerhed og tryghed i tilfælde af tyveri eller tab. Med en GPS Tracker kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvor din el-scooter, el kørestol eller kabinescooter befinder sig.

 

Sporfinder til demente

En af de mest værdifulde funktioner ved en GPS Tracker er dens evne til at sende notifikationer. Når din el-scooter bevæger sig uden for et bestemt område eller overskrider en forudindstillet hastighedsgrænse. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at sikre, at din el-scooter kun bruges inden for et specifikt område. Eller af en bestemt person. Hvis disse grænser overskrides, vil du straks modtage en advarsel fra GPS Tracker, så du kan reagere hurtigt.

En anden fordel ved en GPS Tracker er dens evne til at give dig realtidslokationen af din el-scooter på et givet tidspunkt. Dette kan være afgørende, hvis din el-scooter er blevet stjålet. Du vil blive informeret af GPS Tracker om dit el-køretøj position. Ved at have adgang til denne information kan du øge chancerne for at få din el-scooter tilbage. GPS Trackeren bruges til at holde styr på alle slags minibiler ikke misbruges eller bruges uden tilladelse.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

 

Lovgivningen om brugen af sporfinder til el scooter

I nogle tilfælde kan Sporfinder bruges som en del af pleje og omsorg for personer med demens for at sikre deres sikkerhed og trivsel. Hvis personen modsætter sig brugen af Sporfinder kan der være mulighed for at anvende Sporfinder. Det skal være med udgangspunkt i relevante lovgivningsmæssige bestemmelser, hvor der er en vurderet risiko for personskade eller tab af orienteringsevne. OBS! Det er vigtigt at undersøge de specifikke love og regler, der gælder i dit område.

Se mere i servicelovens regler om magtanvendelse § 128 b.

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af GPS tracker (Sporfinder)

  1. Michael Vejlstrup

    5 Stjerner udelukkende pga. den høje service 👌😊

Tilføj en anmeldelse af varen
Indkøbskurv
Scroll to Top