Stok holder udført i metalnet

685 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Stokkeholder til montering bag sædet i firkantrøret der stikke ud under sædet. Selve holderen er lavet af et rør i metalnet, der støtter stokken. Net-stokkeholderen kan monteres direkte på nogle typer køretøjer, såfremt der er metalkanter, der kan skrues ind i.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Praktisk design af stok holder udført i metalnet

Stok holder udført i metalnet er en praktisk og funktionel løsning til at opbevare og holde stokke bag sædet. Den er designet til at blive monteret i firkantrøret, der stikker ud under sædet i forskellige typer køretøjer.

Denne stok holder er konstrueret ved hjælp af et robust rør i metalnet. Den giver en sikker og pålidelig støtte til dine stokke. Metalnettets design sikrer, at stokken holdes sikkert på plads og forhindrer den i at glide eller vælte under kørslen.

Udover at være praktisk er denne stokkeholder også designet med æstetik i tankerne. Det lette og åbne design af metalnettet giver et moderne og stilfuldt udseende, der ikke forstyrrer det overordnede visuelle udtryk af din el-køretøjet.

Denne type stokkeholder er ideel til personer, der har brug for at have deres stokke inden for rækkevidde, når de er på farten. Det kan være ældre mennesker, der har brug for en stok for at støtte sig selv eller personer med nedsat mobilitet, der har brug for en stok som hjælpemiddel.

Uanset om det er en kort køretur til supermarkedet eller en længere tur, giver denne metalnet-stokkeholder brugeren bekvemmeligheden ved at have deres stok inden for rækkevidde. Udover det får du også en sikker opbevaring under kørslen.

I sidste ende er en stok holder udført i metalnet en smart og praktisk løsning. Det er kombineret med funktionalitet, holdbarhed og æstetik. Denne type stokkeholder giver brugeren fred i sindet. De ved, at deres stok er sikkert opbevaret og nemt tilgængelig, når de har brug for den.

Se mere om denne rumlige og stor kurv til elscooter i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen.

HMI-nr.: 129087

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18 eller

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stok holder udført i metalnet”
Indkøbskurv
Scroll to Top