Luksus regnponcho

785 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Regnponcho med med fór og reflekser i super lækker kvalitet. Sort med flotte reflekskanter, som lyser op når lyskegler rammer. Der er syet varm fleece foe i hætte, tætsluttende ærmegab og lynlås.

Hvis du er usikker på, hvilken størrelse passer bedst til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummeret 70 27 27 18.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Regnponcho med foer og reflekser

En tur i det danske vejre kan være en regnvåd og mudret oplevelse. Med den regnponcho med foer og reflekser kan du holde dig tør og føle dig sikker i trafikken. Du kan undgå besværet med at tage flere stykker regntøj på. Slip for at bøvle med både regnjakke, regnbukser og regnslag til din rygsæk. Med denne poncho kan du nøjes med én bekvem løsning. Har du nogensinde prøvet at blive overrasket af en pludselig byge og endt med at blive gennemblødt, før du overhovedet fik dit regntøj på? Så vil denne regnponcho være en redning for dig. Den har en praktisk indbygget rygsækholder, der sørger for at holde både dig og din taske tør, uanset vejret.

 

Poncho i super lækker kvalitet med plads til rygsækken

Hvis du nogensinde har oplevet at blive gennemblødt af regnvejr, før du har haft mulighed for at tage dit regntøj på, så er der nu en løsning – en regnponcho. Ponchoen er let og har en sort farve, samt reflekser både foran og bagpå, der gør det nemt at spotte dig på mørke dage. Reflekserne har form som en caminomusling og bidrager til en sikker vandring. På bagsiden er der plads til at bære din rygsæk og det gør, at ponchoen også kan fungere som en almindelig regnfrakke på dage, hvor du ikke bærer rygsækken. Hætten er designet til at sidde godt på dit hoved og har en lille skygge. Den forhindrer regnen i at løbe ned i ansigtet. Ponchoen kan lynes helt op foran som en jakke og har en vandtæt sort lynlås, der holder dig tør og komfortabel, uanset vejret.

Dette regnponcho vil beskytte dig mod regn og vejrforhold, og du kan være sikker på, at den forbliver tør. Pegasus El-Scooter er specialiseret i import af ekstraudstyr af høj kvalitet til el-scootere fra anerkendte producenter som CTM og Merits. Vi har en bred vifte af tilbehør til at forbedre din køreoplevelse. Vi er stolte af at tilbyde produkter af høj kvalitet og god service til vores kunder.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 78088

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus regnponcho”
Indkøbskurv
Scroll to Top