Lille kørepose

1.350 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Pegasus el scooter designer sine egne tekstilvarer, og de er udviklet i samarbejde med brugerne gennem længere tid. Vi er altid lydhør overfor specielle behov og forsøger at efterkomme disse i vores løbende udvikling af produkterne.

Denne model passer til personer op til 172 cm. Pegasus-Elscooter er engageret i at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, herunder vores sortiment af tilbehør til el-scootere, såsom S-beslag. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og insisterer på, at de produkter, vi tilbyder, opfylder vores krav til både kvalitet og funktionalitet.

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Denne lækre varm lille kørepose til el scooter er supervelegnet til personer der kører el scooter eller kørestol. Ofte bliver man hurtigere kold, når man sidder ned. Den er vandskyende og foret med tyk og varm fleece.  Den har en lukket bunden  i et materiale der tåler våde sko. Køreposen er lukkes med velcro bånd fra bunden og op. Det er nemmest at lægge køreposen på sædet i åben tilsstand, og derefter sætte dig på sædet og slå køreposen omkring dig.  Din køretur vil blive en endnu bedre oplevelse for dig med varm lille kørepose til el scooter. Den fås også i stor udgave.

 

Har du brug for en varm lille kørepose til el scooter?

Siddende i en kørestol eller på en el-scooter kan det let føre til kulde og ubehag, især når temperaturen falder. Selvom du kan pakke dig ind i flere lag tøj, kan det være en besværlig opgave. I stedet kan du overveje at bruge en kørepose, der holder kroppen varm og er nem at tage af og på. Pegasus El-Scooter er specialiseret i import af ekstraudstyr af høj kvalitet til el-scootere fra anerkendte producenter som CTM og Merits.

En kørepose til kørestol og el-scooter minder meget om en sovepose. Du kan lynlåse posen sammen, så den omslutter det meste af kroppen og holder dig varm. Mange køreposer har en lukket bund, der holder fødderne tørre og varme, men du kan også finde modeller med åben bund, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du vælge et køretæppe, der nemt kan vikles omkring kroppen.

Mange af køreposerne er designet med Thermo-for, så du ikke fryser, og de er udstyret med lynlåse, der gør det nemt at tage posen af og på. Indvendigt har de ofte et blødt for, der øger komforten. Køreposer er perfekte til de kolde efterårs- og vintermåneder, så du kan fortsætte med at køre, uanset vejret. De kan også være nyttige, hvis du er særligt følsom over for kulde på grund af sygdom eller andre faktorer. Selvom sommeren og foråret i Danmark ikke altid er garanteret varme, kan du stadig bruge en kørepose til at holde dig varm og behagelig på dine ture.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 71588

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille kørepose”
Indkøbskurv
Scroll to Top