Mini overtræk

575 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Anvendes til beskyttelse af kontrolpanelet på din el-scooter. Det er så stort, at det oftest også kan dække din varekurv, der er monteret forrest på din el scooter. Når du er på tur, er det en rigtig god idé at have dette vandtæt miniovertræk med, således du kan beskytte elektronikken i el scooterens styr og kontrolpanel. Træk det vantætte miniovertræk på, når du forlader din el scooter, så elektronikken er beskyttet mod vand. Din el scooter kan naturligvis tåle at køre i regnvejr, men den skal beskyttes mod regn, når den står stille.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Mini overtræk til el scooterens styr

At beskytte din el-scooter mod vind og vejr med et mini overtræk til el scooteren kan forlænge dens levetid. På den måde vil du bevare dens gode stand i længere tid. Hvis du ønsker at din el-scooter holder sig i god stand så længe som muligt, så kan et overtræk være en god investering. Det kan beskytte din scooter mod regn, fugt og snavs. Dermed kan den forhindre skader på sædet, motor og andre dele af scooteren. Derudover kan det også gøre det lettere at holde din el-scooter ren og vedligeholde den i god stand. Med mini overtræk til el scooterens styr kan du få ro i sindet. Din el-scooter vil være beskyttet og klar til brug, når du har brug for den. Pegasus el-scooter er importør af den bedste kvalitet ekstra tilbehør til el-scootere på marked, dette fra CTM og Merits.

 

Vandtæt mini overtræk i topkvalitet

Hos Pegasus-Elscooter finder du et omfattende udvalg af tilbehør til el-scootere, elkørestole og kabinescootere, som er designet til at være funktionelle, pålidelige og af høj kvalitet. Vores tætte samarbejde med leverandørerne sikrer, at vores produkter overholder relevante sikkerhedsstandarder og lovgivning. Vores kundeservice er altid klar til at besvare dine spørgsmål og adressere eventuelle bekymringer du måtte have vedrørende produktkvalitet og -sikkerhed. Vi tilbyder også et udvalg af ekstraudstyr, der kan forbedre din køreoplevelse yderligere. Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige overtræk til din el-scooter, kan du kontakte os på 70 27 27 18. Vi vil hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dine behov og ønsker og sikre, at du får den bedst mulige køreoplevelse.

Det er også en god idé at beskytte el scooterens sæde med en vandtær overtræk. Se det her.

 

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 87908

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini overtræk”
Indkøbskurv
Scroll to Top