S-beslag til El scooter

235 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Beslaget benyttes til at løfte kurv eller boks lidt højere op, således bagkabinet ikke berøres af udstyret. S beslag til el scooter benyttes også til centrering af f.eks. kurv bag på el scooteren, såfremt der stikker to firkantrør frem under sædet. Det gør der f.eks. på el scooters model Jagtfalken, Apollo 928 og Apollo 915.

 

Se vejledning:

Montering af kurv på CTM elscooter – 2 firkantør under sædet

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

S beslag til El scooter fra Pegasus

Pegasus-Elscooter sætter en stor ære i at tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder som f.eks. S beslag til el scooter. Derfor sørger vi altid for at have tæt kontakt med vores leverandører (CTM). Vi sikrer os, at de produkter vi tilbyder lever op til vores krav om kvalitet og funktionalitet. S-beslaget udgør en nødvendig og funktionel tilføjelse, især designet til vores populære el-scooter modeller såsom Jagtfalken, Apollo 928 og Apollo 915. Dets formål er at løfte kurven eller boksen en smule højere, hvilket bidrager til et mere ergonomisk design.

Vi forstår også vigtigheden af sikkerhed, når det kommer til el-scooter tilbehør. Derfor tager vi alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at vores S beslag til el scooter er sikre og i overensstemmelse med relevante standarder og lovgivning.

Pegasus-Elscooter har et tæt samarbejde med vores leverandører af el-scooter tilbehør. Vi sikrer os adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har tillid til, audstyr t de produkter vi tilbyder opfylder vores høje standarder for funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende sikkerhed eller kvalitet af vores produkter, kan du kontakte vores kundeservice. Vi vil bestræbe os på at finde en løsning og eventuelt returnere varen til leverandøren for at sikre din tilfredshed. Vi vil altid beskytte dine rettigheder som kunde. Vi er engagerede i at levere den bedst mulige service. Du er mere end velkommen til at kontakte Pegasus El-scooter ved at ringe til os på telefonnummeret: 70 27 27 18. Vi ser frem til at imødekomme dine behov og sikre, at din købsoplevelse er både givende og problemfri. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål og sikre dig en god oplevelse med dit køb af el-scooter tilbehør.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “S-beslag til El scooter”
Indkøbskurv
Scroll to Top