CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

S-beslag

235,-

Gratis levering i hele Danmark

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Beskrivelse

Montering af kurv og S beslag på El scooter

 

S beslag og montering af kurv på El scooter1

S beslag til el scooter

Beslaget benyttes til at løfte kurv eller boks lidt højere op, således bagkabinet ikke berøres af udstyret. S beslag til el scooter benyttes også til centrering af f.eks. kurv bag på el scooteren, såfremt der stikker to firkantrør frem under sædet. Det gør der f.eks. på el scooters model Jagtfalken, Apollo 928 og Apollo 915.

Se vejledning:

Montering af kurv på CTM elscooter – 2 firkantør under sædet

Kvalitetsprodukter hos Pegasus-Elscooter

Pegasus-Elscooter sætter en stor ære i at tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder som f.eks. S beslag til el scooter. Derfor sørger vi altid for at have tæt kontakt med vores leverandører (CTM). Vi sikrer os, at de produkter vi tilbyder lever op til vores krav om kvalitet og funktionalitet.

Vi forstår også vigtigheden af sikkerhed, når det kommer til el-scooter tilbehør. Derfor tager vi alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at vores produkter er sikre og i overensstemmelse med relevante standarder og lovgivning.

Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende sikkerhed eller kvalitet af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål og sikre dig en god oplevelse med dit køb af el-scooter tilbehør.

Pegasus-Elscooter har et tæt samarbejde med vores leverandører af el-scooter tilbehør. Vi sikrer os adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har tillid til, at de produkter vi tilbyder opfylder vores høje standarder for funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

I tilfælde af at du skulle opleve, at et tilkøbt tilbehør ikke lever op til dine forventninger eller krav, kan du kontakte vores kundeservice. Vi vil bestræbe os på at finde en løsning og eventuelt returnere varen til leverandøren for at sikre din tilfredshed. Vi vil altid beskytte dine rettigheder som kunde.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.