Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

Tilbud!
,

Varetaske med indbygget stokke holder

Original price was: 1.700 kr..Current price is: 1.250 kr..

/ Inkl. Hurtig levering

 

Varetaske med stokkeholder til elscooter. Den monteres nemt bag el-scooter sædet i det firkantrør der stikker ud under sædet. Såfremt der er to firkantrør, kan der tilkøbes et s-beslag, der centrerer tasken bag sædet. Tasken er ret rummelig og har plads til to stokke:

Dybde: 24cm. Bredde: 40cm. Højde: 40cm.

HMI-nr.: 129895

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Varetaske med stokkeholder til el scooter

Den varetaske med stokkeholder til el scooter er designet som en praktisk og funktionel løsning til at transportere varer og samtidig have dine stokke let tilgængelige under kørslen. Tasken er nem at montere bag på el-scooterens sæde ved hjælp af det firkantrør, der stikker ud under sædet. Hvis der er to firkantrør, kan der tilkøbes et s-beslag, der sikrer, at tasken centreres bag sædet for optimal balance.

Varetasken er rummelig og stor. Den giver dig masser af plads til at opbevare dine varer sikkert under transport. Med en dybde på 24 cm, en bredde på 40 cm og en højde på 40 cm er der rigelig plads til at rumme forskellige genstande. Den gør det muligt at transportere større varer eller flere mindre genstande på én gang.

Men udover at være en praktisk varetaske, kommer den også med en dedikeret stokkeholder. Den giver dig mulighed for at medbringe to stokke samtidig. Denne funktion er særlig nyttig for personer, der har behov for støtte eller mobilitetsudstyr undervejs. Stokkeholderen er specielt designet til at holde stokkene sikkert på plads under kørslen og have dem inden for rækkevidde.

Med denne varetaske med stokkeholder bliver det lettere og mere bekvemt at transportere dine varer og have dine stokke med på din el scooter. Du kan være sikker på, at dine genstande opbevares sikkert. De er godt beskyttet under kørslen, mens du samtidig har nem adgang til dine stokke. Denne praktiske og rummelige taske er den perfekte ledsager til dine køreture og gør det muligt for dig at fortsætte din daglige rutine uden besvær.

Se mere om varetaske med stokkeholder til el scooter i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Varetaske med indbygget stokke holder”
Indkøbskurv
Scroll to Top