Luffer til køreturen på el scooter

625 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Dansk producerede varme køreluffer til køreturen på el scooter som kan monteres på styret. De beskytter mod vind og regn. De er fremstillet af vind og vandtæt materiale af blødt gummilign. stof med varm fór indvendig (teddybear). De er dejlig varmt og behageligt at have på. Når luffen er monteret på styrer kan du frit benytte gashåndtaget. Lufferne kan vaskes og de fårs i farven sort. HMI-nr.: 71589

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Varme køreluffer til køreturen på el scooter

Pegasus-Elscooter er glade for at præsentere vores varme køreluffer til el scooter. De er specielt designet til at forbedre komforten under kørslen på din el scooter. Disse luffer monteres let på El scooterens styret. De giver dig en række fordele, mens du kører.

Vores varme luffer er lavet af vandskyende materiale. Den effektivt og beskytter dine hænder mod vind og regn. Dette er særlig vigtigt, når du kører i køligere vejrforhold eller udsættes for let nedbør. Ved at skabe en barriere mod elementerne bidrager luffer til at holde dine hænder varme og tørre, hvilket gør køreoplevelsen mere behagelig. Indvendigt er lufferne foret med varmeisolering, der yder ekstra beskyttelse mod kulden. Dette varme fór hjælper med at bevare varmen og forhindre kulde i at trænge igennem.

Det praktiske design af vores varme køreluffer giver dig mulighed for at benytte gashåndtaget frit, når de er monteret på styret. Du kan nemt tilpasse hastigheden og styre din el scooter uden at blive begrænset af luffer. Dette sikrer en problemfri og sikker kørsel.

Vi forstår vigtigheden af hygiejne, og derfor er vores varme luffer nemme at rengøre. Du kan vaske dem i overensstemmelse med de medfølgende instruktioner for at holde dem friske og i optimal stand.

Med vores varme luffer kan du forbedre din komfort og beskytte dine hænder mod de barske vejrforhold, du kan støde på under kørslen på din el scooter. Vi er overbeviste om, at du vil værdsætte de mange fordele, de tilbyder, og nyde en mere behagelig og sikker køreoplevelse på dit El scooter eller El kørestol.

Se mere om vores varme køreluffer til el scooter  i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luffer til køreturen på el scooter”
Indkøbskurv
Scroll to Top